Adatvédelm/Jogi nyilatkozat

Adatvédelmi elveink

Jelen szabályok kialakításakor Macrotel Kft.(1157 8200 Veszprém, Victor Hugo u. 23.) különös tekintettel vette figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről rendelkezéseit, illetőleg az “ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait.

A Macrotel Kft.. tiszteletben tartja és védi a azon ügyfelek, érdeklődők magántermészetű adatait, akik a Honlapon keresztül kapcsolatba kerülnek vele.

Általánosságban adott a lehetőség, hogy a Macrotel Kft. internetes oldalain bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Vannak azonban olyan szolgáltatásaink (kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, hírlevél feliratkozás, e-book letöltés) melyek igénybe vételéhez információra van szükségünk Önről. Ezeket az információkat egyrészt statisztikai célokra, másrészt adatgyűjtésre használjuk fel.

Az Ön által megadott személyes adatokat Macrotel Kft. további értékesítési akcióink során az Ön informálására használjuk fel, míg bizonyos adatok kizárólag látogatottsági-statisztikai célokat szolgálnak.

A Macrotel Kft.. kötelezettséget vállal arra, hogy jelen Honlapját látogató felhasználók adatait harmadik félnek soha, semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki, és az adatokat a fenti törvényeket, jogszabályokat és ajánlásokat minden esetben szem előtt tartva kezeli.”

 

 

Jogi nyilatkozat:

A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak a Macrotel Kft. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel.

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

A Macrotel Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre) a Macrotel Kft.-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik – akkor annak megfelelően kel eljárni.

E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A Macrotel Kft. azonban fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze.

A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést. A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat a info@macrotel.hu címen, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.