ASUS ZENBOOK Ultrabook – Minőség mindenek felett!

ASUS ZENBOOK
 
Vonzó külsőt és nagyszerű hangot egyesítő, Full HD felbontású Ultrabook
Kivételesen ütős szépség
A technológia és a divat terén egyaránt új normákat teremt a ZENBOOK. Precíziós megmunkálású alumíniumtömbből készült a ház, hogy egyszerre legyen könnyű és tartós. A fedélen finom szövésű koncentrikus, a Zen-gondolkodás végtelen természetét tükröző körök rajzolódnak ki, és az egész formaterv egy holisztikus megközelítés mentén lett optimalizálva, amely a szépséget a sebességgel, a munkát a játékkal egyensúlyozza ki. Az érzés megőrzése érdekében az ASUS kifejlesztett egy sor ZENBOOK tartozékot is, amelyek pontosan ugyanilyen vonzóak és kifinomultak.
Trendteremtő sebesség és teljesítmény
Az ASUS mérnökeinek ultraelegáns és kompakt kivitele ellenére sikerült aZENBOOK-ot kompromisszumok nélküli műszaki kiválósággal felruházniuk. A gépek lelkében akár 3. generációs Intel® Core i7™ processzorok (Ivy Bridge platform) működnek, a 6 Gb/s SATA SSD tárolóeszközök pedig négyszeresen múlják felül a szokásos merevlemezek teljesítményét. Hasonlóan, az USB 3.0 akár tízszer gyorsabban képes mozgatni az adatokat, mint az USB 2.0, a Bluetooth 4.0 pedig a vezeték nélküli csatlakozási szabvány legfrissebb változata. Az ASUS felsőkategóriás útválasztóiból származó kétsávos, 2,4/5 gigahertzes Wi-Fi felelős a lehető leggyorsabb hálózati működésért; mindezen extrák hűtéséről pedig egy egyedi, V alakú légcsatorna gondoskodik, amely elvezeti a hőt, még mielőtt az gondot okozhatna.
Válasz az igényekre
Az intelligens energiagazdálkodás és az extrém hatékonyság eredményeképp a ZENBOOK 2 másodperc alatt képes folytatni a munkát készenléti állapotból, akár egy okostelefon. Erre az ultrabookra sosem kell várni, olyan, mintha mindig be lenne kapcsolva. Készenléti módban akár két hetet is kibír, az adatvesztés megelőzéséről pedig automatikus mentési funkció gondoskodik. Az akkumulátor más noteszgépeknél 25 százalékkal hosszabb üzemidőt kínál, amit két jól elkülöníthető, azonnal átkapcsolható működési mód is támogat: „teljesítmény” mód a nagy igényű alkalmazások számára, és egy „akkumulátorkímélő” mód a mindennapos feladatokhoz. A valóban személyes, egyedi felhasználói élmény érdekében a ZENBOOK arcfelismerési funkciót is kínál, a jogosulatlan használat megelőzéséhez.
ASUS ZENBOOK
A szórakoztatás művészete
ZENBOOK élénk, Full HD 1080p felbontású IPS panelje a képeket lélegzetelállítóan képes megjeleníteni. A csillogást megakadályozó anyagai csökkentik a visszatükröződéseket és a csúnya ujjlenyomatokat; az IPS technológia pedig széles, 178 fokos betekintési szöget biztosít, hogy még több ember, még jobb minőségben nézhesse a képernyőt, szinte bármilyen irányból. A ZENBOOK még a sötétben is csillog: a kényelmes billentyűzet háttérvilágított, hogy nyugodtan dolgozhasson anélkül, hogy másokat zavarnia kellene. A szemtől-szembe kommunikációt pedig a beépített HD kamera dobja fel kiváló képével.
A kiemelkedő vizuális kifinomultságot kiegészítendő, a ZENBOOK-ban a Bang & Olufsen ICEpower®-rel közösen fejlesztett ASUS SonicMaster technológia került beépítésre. Az élesebb magas hangok, a tisztább beszédhangok, a súlyosabb basszusok és a szélesebb hangtartomány együttese figyelemreméltóan vonzó hordozható multimédiás csomagot eredményez.

Hozzászólások lezárva.