HP EliteBook Folio 9470m

A HP bejelentette legújabb Ultrabook™ notebookját, amely új alapokra helyezi az üzleti notebookokról alkotott összképet. Gazdag funkcionalitás, kiváló teljesítmény és vállalati szintű dokkolhatóság. A HP EliteBook Folio 9470m-rõl részletesebben az alábbiakban olvashat.

HP EliteBook Folio 9470m

Mindössze 18,95 mm-es vastagságával ez az eddigi legvékonyabb EliteBook. A HP EliteBook Folio 14”-es képátlójú kijelzője biztosítja mindazt a mobilitást ami egy Ultrabook™ laptoptól elvárható.
Legyen szó irodai vagy út közbeni munkáról, Ön könnyebb laptoppal és hatékonyabban dolgozhat. A beépített VGA, DisplayPort és Ethernet portoknak, valamint a három USB 3.0 portnak köszönhetően búcsút mondhat a csatlakozó adaptereknek és kiegészítőknek. Csak kapja fel HP Elitebook Folio laptopját és már indulhat is.

HP EliteBook Folio 9470m

A munka nem várhat: Flash Cache technológiával vagy SSD meghajtóval*másodpercek alatt elindul a rendszer. Legyen szó videokonferenciáról, webes oktatóanyagokról, internetes videókról: mindezt kiváló hangminőségben élvezheti. Az SRS PRO hangrendszer közvetlenül a notebookból, élesen és tisztán szólaltatja meg a hangokat. A HP első Ultrabook™ laptopja, amely üzleti dokkolási képességekkel rendelkezik, így az irodában csatlakoztatható hozzá kijelző, billentyűzet, egér, további portok és nyomtató is.

HP EliteBook Folio 9470m dokkolóval

3G és 4G LTE technológiát támogató HP mobil szélessávú** modemmel több helyen érheti el az internetet, a vállalati hálózatokat és az e-maileket. Folyamatosan dolgozhat vagy játszhat félhomályos szobában és éjszakai repülések során is. A teljes méretű, háttér-világítású magyar billentyűzet a kényelem területén nem ismer kompromisszumot. A Microsoft új operációs rendszerével a Windows 8 Pro-val lesz kapható és 3 év garanciával érkezik.
A termék elérhetőségével kapcsolatban keresse kereskedő kollégánkat!

Hozzászólások lezárva.