Már megszerezhető az EMMA partneri státusz

Az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) töretlen fejlődése, valamint a szoftver iránt mutatkozó egyre nagyobb igény hívta életre az EMMA Solution Certified Partnerség rendszerét.

A partnerré válás feltétele az Enterprise Group tanfolyamainak sikeres elvégzése, melyet követően a minősített partnerek jogosulttá válnak az EMMA magyarországi bevezetésére, illetve annak önállóan végzett supportjára is. A szerződött viszonteladók a már említett tevékenységen kívül a medikai alkalmazás ügyféloldali méretezésének és infrastrukturális környezetének önálló kialakítására is engedélyt kapnak.

“Mi, az Enterprise Group-nál bízunk abban, hogy egyre több potenciális viszonteladó ismeri majd fel az európai normáknak megfelelő egészségügyi informatikai rendszer kialakításában rejlő lehetőségeket. Az EMMA 2.0 bevezetésével egyre fokozottabb igény mutatkozott szerződött partnerek bevonására, akik a vállalatunk által felállított szigorú követelményeknek eleget téve, közvetlenül a mi szakmai felügyeletünk alatt válnak képessé a medikai alkalmazás implementálására és hiteles képviseletére“- mondta Orbán Előd, a 100%-ig magyar tulajdonban levő vállalat ügyvezető igazgatója.

20141015_Emma_Solution_Certified_Partner_logo_OK

 

20141015_EMMA_certificate_Macrotel

Hozzászólások lezárva.