Referenciák

15 éves együttműködés és még mindig teljes megelégedettségünkre, ez csak keveseknek adatik meg. Ennyi idő hoz nehézségeket, örömöket, gondokat. Amikor gondjaink voltak, gyors, megbízható határozott segítséget kaptunk. Saját járatlanságunkat az informatikában soha nem éreztették velünk, türelemmel viselték néha a lehetetlent súroló kéréseinket is. Külön nagy értéket képvisel számunkra, hogy a nemzetközi környezetben működő informatikai rendszereinket a külföldi üzemeltetőkkel együttműködve zökkenőmentesen üzemeltetik.

Dr. Pázmány József
ügyvezető
Sterling Fluid Systems Hungária Kft.

Kapcsolatunk a Macrotel csapatával már több mint egy évtizedre nyúlik vissza. Problémáink megoldását gyorsan, hatékonyan, a hiba jellegétől függően legtöbbször távolról végzik, elkerülve ezzel a várakozási időt a kiszállásra. Legutóbbi IT fejlesztésünk során virtualizációs technológia alkalmazásával gyorsabb és megbízhatóbbá tették rendszerünket. Örülünk, hogy ilyen színvonalon segítik, megkönnyítik munkánkat.

Hellebrandt Ferenc
vezérigazgató
VeszprémBer Zrt

A Macrotel Kft telefonközpontos csapata már kezdetektől támogatta Pannon Egyetem telefonközpontjának üzemeltetését. A folyamatosan bővülő, mára már 8 helyszínen működő rendszer az átgondolt tervezésnek és a folyamatos karbantartásnak köszönhetően egy évtizeden túlnyúlóan megbízhatóan üzemel. A változáskezelési, bővítési feladatokat az előre kért időpontokban, gyorsan szakszerűen végzik, munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk.

Pulai Gábor
informatikai referens
Pannon Egyetem

A Macrotel Kft-ben azt szeretem igazán, hogy csak a legjobb megoldások megvalósításában hajlandóak szerepet vállalni, félmegoldások nem érdeklik őket. Nem csak ígérni, teljesíteni is tudnak! Talán azt is mondhatnám kis túlzással, hogy nem a pénzért, hanem a munkáért, az ügyfélért és szakmai fejlődésükért dolgoznak! Közös hálózatépítési és telefonközpontos munkáink során mindig türelmesen, rugalmasan álltak hozzá elképzeléseinkhez; de egyébként is bármilyen kérdésben igyekeznek segítő kezet nyújtani.

Sikos László
IT Specialista
MTD Hungária Kft

A Macrotel 1998 évtől kezdődően folytat hálózatépítési és telefonközpont üzemeltetési munkákat cégünknél.

2006. évtől a Macrotel Kft. végzi Részvénytársaságunk számítógépeinek karbantartását és fejlesztését, ami magában foglalja a teljes szerverpark kialakítását és karbantartását is. A Bakonykarszt Zrt. teljes informatikai hálózatának kialakításában és üzemeltetésében vállalt feladatukat az elmúlt évek során maradéktalanul ellátták, javasolt megoldásaik mindig előremutatónak és hatékonynak bizonyultak.

Petrovai Péter
informatikai vezető
Bakonykarszt Zrt

Ezúton szeretném kifejezni elégedettségünket az Önök szolgáltatásával, pozitív hozzáállásával, segítőkészségével kapcsolatban. Ez a vezetékes és DECT telefonrendszerünk valamint informatikai kábelezéseink tervezése, telepítése és a biztonságos üzemeltetése formájában jelenik meg hétköznapjainkban.
A szállított eszközökről mindig részletes, és pontos műszaki információt adtak és a későbbiekben is folyamatosan álltak rendelkezésünkre a felmerülő feladatok megoldásával kapcsolatban. A munkakapcsolatunk több évre tekint vissza, és biztosak vagyunk benne, hogy kapcsolatunk további fejlődésre számíthatunk az elkövetkező években is.

Kovács Zsolt
IT vezető
Huntsman Zrt

A MacroTel Kft a telefonközpontunkat és a helyi hálózatunkat üzemelteti. Nagyon meg vagyunk elégedve a szolgáltatásaikkal, hiba esetén rövid idő alatt megkezdik a hibajavítást. Rugalmas, megbízható partnert látunk bennük.

Molnár Ildikó
tulajdonos
Két Lotti Panzió