Rendszergazda szolgáltatások a vírusirtótól a karbantartásig

Egy jól működő informatikai rendszer minden vállalkozás számára elengedhetetlen. A hibátlanul üzemelő eszközök mögött azonban bonyolult és kifinomult rendszer bújik meg: a közös hálózat, a stabil vírusirtó, a számítógépek, nyomtatók és faxok szinkronizálása mind-mind érzékeny részét képezik a rendszernek. Egy profi cégben mindez összehangoltan működik.

Mire vágyik minden vállalkozás?

 • stabilan működő informatikai rendszerre
 • hiba esetén gyors javításra

A vállalkozások többségében nem is tudatosul, milyen intenzíven használja informatikai rendszerét. Az eszközök azonban komoly terhelésnek vannak kitéve, meghibásodás esetén pedig nincs vesztegetni való idő. Sok cégnek a fennmaradását fenyegeti, ha az informatikai problémák nem oldódnak meg időben.

Van egy tény, amit sok vállalkozás nem ismer fel azonnal: egy jól működő vállalati informatikai rendszerhez komoly szaktudás szükséges.

A tüneti kezelések és ingyenes vírusirtók veszélye

Több mint 10 éves rendszergazdai működésünk során számtalan olyan meghibásodással találkoztunk, mely abból származott, hogy a vállalati informatika szakszerűtlen kezekbe került. Ilyen esetekben a vállalkozásnak nemcsak – akár napokra is – szüneteltetnie kell a tevékenységét, hanem komoly kiadásokra is számíthat.

Problémák, melyekkel azért találkozunk, mert „spórolni” akartak:

 • részleges vagy teljes adatvesztés
 • kártékony vírusok, vírusirtó lejárta vagy hiánya miatt
 • spamek áradata a vállalati levelezésben
 • rendszeresen lefagyó számítógépek

A vállalati informatika sokkal komolyabb dolog annál, minthogy gyakorlatlan kézbe kerüljön. A felelőtlen kezeléstől sok cégnek egyenesen a fennmaradása is veszélybe kerülhet.

Hogyan előzheti meg a bajt?

Ne rettegjen többé, mi lesz, ha újra elromlik a nyomtató, vagy hatástalannak bizonyul a vírusirtó. Vegye le cége válláról az informatikusi teendőket!

Rendszergazda szolgáltatás: a szikronizációtól a vírusirtóig

Küldetésünk, hogy innovációval és partnerséggel olyan egyszerűvé és megbízhatóvá tegyük vállalata informatikai környezetetét, hogy Ön és munkatársai kizárólag saját tevékenységükre tudjanak koncentrálni.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Rendszergazda szolgáltatásunkat kifejezetten olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek nem rendelkeznek saját rendszergazdával, de nagyobb biztonságra vágynak, mint egy ingyenes vírusirtó. 20 év rendszergazdai tapasztalatunkkal pontosan tudjuk, milyen problémákkal szembesülnek az ilyen vállalkozások, és ismerjük a leghatékonyabb megoldásokat.

Miből áll rendszergazda szolgáltatásunk?

 • Új eszközök beüzemelése, meglévő eszközök összehangolása
 • Céges biztonságtechnika kiépítése, a vírusirtótól a hálózati tűzfalig
 • A rendszer folyamatos monitorozása felügyeleti szerverek segítségével
 • Azonnali javítás felmerülő probléma esetén
 • Számítógépes karbantartás
 • Szoftvernyilvántartás készítése, vezetése
 • Informatikai tanácsadás működő vállalati rendszerekben szerzett tapasztalat alapján

Mit vesz valójában, ha ránk bízza cége rendszergazda teendőit?

 • Nyugalmat. Végre megszabadulhat az aggodalomtól! Számítógépes rendszere összehangoltan működik, ha pedig mégis meghibásodás történik, egy szakember azonnal a segítségére siet.
 • Biztonságot. Felügyeleti szervereinkkel folyamatosan monitorozzuk informatikai rendszerét. Ha hiba lép fel, legtöbbször már azelőtt javítjuk, hogy Ön érzékelné a problémát.
 • Időt. Nem kell többet a szervizre várakoznia! Tapasztalt rendszergazdánk, mely ismeri vállalkozása gépparkját, a szervizelési idő töredéke alatt meg tudja oldani a nehézségeket.
 • Pénzügyi megtakarítást. Elfelejtheti az összeomlott számítógépeket, a csődöt mondott vírusirtót és a költséges javíttatást! Rendszergazda felügyeletünkkel költségei nemcsak csökkennek, de kiszámíthatóbbak is lesznek.

+1: Az általunk végzett munkára teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem elégedett a munkánkkal, az adott hónap havidíját nem kell kifizetnie!

Az eredmény: stabil és könnyedén kezelhető informatikai rendszer, mellyel Önnek és munkatársainak egy perc teendőjük sincs. Mostantól nincs más teendőjük, mint saját tevékenységükkel foglalkozni.

5 ok, amiért ügyfeleink szeretnek minket:

Lendületesség és szakértelem. Nálunk mindenkinek szenvedélye az informatika. Ez megnyilvánul stílusunkban és munkamorálunkban is, az egyszerű vírusirtó-telepítéstől a profi hálózatépítésig.
Nincs hierarchia. Rendszergazdáink a szokásosnál jóval nagyobb döntési joggal rendelkeznek, így dedikált rendszergazdájától minden kérdésére választ kap.
Hatékonyság. Rendszergazdája saját mobiltelefonszámon hívható, így bármikor az Ön rendelkezésére állhat. Ha épp nem ér rá, akkor is gondoskodik a feladat megoldásáról.
Nincs fölösleges bürokrácia. Mivel minden rendszergazda szabadon cselekszik, és minden munkatárs képben a van az aktuális projektekről, nem húzzuk az időt felesleges adminisztrációval.
Gyorsaság. Mivel ez a munkavégzési stílus minimálisra csökkenti az időhúzó tevékenységeket, rekordidő alatt tudunk az Ön rendelkezésére állni.

Sokéves működésünk alatt kitapasztaltuk, hogyan működik legjobban egy informatikai cég. Eddigi ügyfeleink véleményéről itt olvashat.

Kerülje el azt a hibát, amit az induló kis- és középvállalkozások 90%-a elkövet! Ne elégedjen meg a félmegoldásokkal: bízza ránk céges informatikai rendszerének üzemelését, és alapozzon meg egy stabil hátteret saját tevékenységéhez!

Írjon nekünk, ha felkeltettük az érdeklődését!